AJÁNLATKÉRÉS

 
Az Ön neve
 
 
TelefonszĂĄma
 
 
E-mail cĂ­me
 
 
Üzenet
 
 
 
 

Üdvözli Önt weboldalán a Gyros nagyker!
 

 

Cégünk gyros húsok nagykereskedelme, gyros húsok összeállítását vállaljuk csirkéből, pulykából, borjúból az Önnek megfelelő mennyiségben és kiszerelésben.gyros hús kiszerelésekVálasszon Önnek megfelelően 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg, 25 kg, 30 kg és további nagyobb kiszerelésĹą gyros nyársakból.

Gyros nagyker természetesen az egyedi megrendelések elkészítését, összeállítását is vállalja.

A gyros szendvicshez, gyros tálhoz elengedhetetlenek a finom és minőségi alapanyagok, ezért cégünk küldetése partnereink kifogástalan kiszolgálása. Gyorsan és megbízhatóan állítjuk össze gyros hús megrendelését.


Gyros hús nagyker
több éve szállítja megbízhatóan, rugalmasan a minőségi és kifogástalan gyros húsokat éttermeknek, üzemeknek, konyháknak és egyéb intézményeknek.


Gyros nagyker a gyros húshoz egy igen közkedvelt, saját recept szerint kialakított keleti fĹąszerezést használ, mely egyedülállóvá és kifogástalanná teszi a gyros húst.


Húsüzemünk a HACCP rendszernek megfelelően végzi tevékenységét, EU-s előírásoknak megfelel és az Állategészségügyi és Élelmiszer-Ellenörző Hivatal által engedélyezett.


Rendelését a +36(30)549-1884-es telefonszámon, valamint érdeklődését, ajánlatkérést weboldalunkon keresztül is le tudja adni.
 gyros hús elkészítése

Gyros hús rövid történelmeA gyros hús egy olyan nyárson való forgatással elkészített étel, mely a török döner-rel hasonló.

 


A gyros egyre elterjedtebb és közkedvelt étel, melynek sikere a gyros hús kifogástalan minőségén, pácolásán, fĹąszerezésén és összeállításán múlik.

 


A gyros hús leginkább csirkéből és borjúból készül, de pulykából, sertésből és halból is elkészíthető.

 


Mivel a hozzáadott alapanyagok méginkább kihangsúlyozzák a gyros hús ízét, ezért közkedvelten tálalják hagymával, paradicsommal, salátával, egyéb köretekkel pitában vagy tálon.

 

 

 

Gyros nagyker képgaléria

gyros nagyker, gyros húsüzem

 

 

 

A képek menüpontban betekintést nyerhet gyros nagykerünkbe, üzemünkbe, mely Gyömrőn, az Arany János u. 66. szám alatt található.
Megtekinthet egy komplett képgalériát a gyros hús elkészítéséről és teljes, konyhakész állapotra való összeállításáról.
 

 

 

Gyros nagyker kapcsolatfelvételA kapcsolat menüben gyros nagykereskedelem elérhetőségét találja meg.


Rendelését a +36(30)549-1884-es telefonszámon, valamint érdeklődését, ajánlatkérést weboldalunkon keresztül is le tudja adni.

 Kellemes böngészést kívánunk!

 

 Szolgáltatásaink kulcsszavakban: gyros hús nagyker, gyros nagyker, gyros nagykereskedelem, gyros csirke, gyros pulyka, gyros borjú

 A telefonos kapcsolatfelvĂŠtellel
bĂĄrmikor hĂ­vja ĂźgyfĂŠlszolgĂĄlatunkat a
(30)549-1884 szĂĄmon.

Villa Delphino Kft.
2220 Gyömrő, Arany János u. 66.

   
 
                       

© 2019 NEUWEBSHOP Minden jog fenntartva    |   OldaltĂŠrkĂŠp
Főoldal        KĂŠpek        ÁltalĂĄnos informĂĄciĂłk        ÉszrevĂŠtelek, Ăśtletek        Kapcsolat       


2220 Gyömrő, Arany János u. 66.


TelefonszĂĄm: +36(30)549-1884